Kdo smo?
O restavraciji Chang
Pri nas lahko poskusite avtentično hrano iz azijske tradicije. V Sloveniji so izjemni okusi naše kuhinje prisotni že od leta 1997.
Chang in začetki
Ji/rongqiang (季荣强) oz. Chang, kot ga je poimenovala učiteljica slovenščine v Ljubljani, je v Slovenijo prišel leta 1996. S 17 leti se je pri sestri zaposlil kot natakar, že leto kasneje pa je v Velenju vodil bratovo restavracijo.
Leta 2002 je v Kopru, kamor je sprva prišel na dopust in tudi prvič videl morje, z mlajšim bratom in dvema kuharjema odprl svojo restavracijo. Leta 2019 je odprl še restavracijo v Ljubljani, kjer poleg kitajske ponuja tudi japonsko kuhinjo. Danes zaposluje prek 40 ljudi.
Okusite kitajsko kuhinjo.
V naši restavraciji pripravljamo tako pekinške, sečuanske, kantonske kot tudi šanghajske kulinarične dobrote. Vse pa lahko poplaknete s pestro ponudbo originalnih pijač kot so mandarinino in slivovo vino, kitajsko & japonsko pivo in bambusovo žganje.
Prostora je dovolj. Poleg velike zunanje terase so na voljo tudi ločeni prostori, namenjeni večjim skupinam, med drugim primerni za poslovna kosila in srečanja.